Samenwerking

Nationaal
Capricorn Projekt BV werkt samen met het te Paramaribo gevestigde adviesbureau Safety Technology Instituut. Meer hierover bij het onderdeel “Wie zijn wij

Internationaal
Capricorn Projekt BV maakt deel uit van het international netwerk R&R QMS+FS. Dit netwerk is een groep gespecialiseerde adviesbureaus op het gebied van voedselveiligheid- en kwaliteitsmanagementsystemen voor de food en non-food sectoren.

Op internationaal niveau wordt samengewerkt met het adviesbureau Bureau van Rossem, dat gevestigd is te Rijssen, Nederland.
Voor meer informatie: www.vanrossem-kwaliteit.nl

Q-Point is een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd op het gebied van integraal kwaliteitsmanagement (o.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO 17025, etc), voedselveiligheid (HACCP, BRC, IFS en GlobalGap, ISO 22000, GMP), duurzaamheid vraagstukken (MVO, ISO 26000), organisatie ontwikkeling, uitvoering van markt studies en ketenmanagement. De organisatie is gericht op bedrijven in de agro- en food keten en op (semi) overheidsinstellingen zowel nationaal als internationaal (Oost Europa, Azie, Caricom regio, Oost Afrika).
Voor meer informatie: http://www.q-point-bv.nl/

Meer hierover bij het onderdeel “Wie zijn wij


Capricorn Projekt levert maatwerk als u op zoek bent naar kwaliteit